Skriveworkshop

Skriv! Sådan skriver du tekster, der bliver læst

“Allerede dagen efter kunne jeg se, at deltagerne havde brugt det, de havde lært på workshoppen, til at skrive mere målrettede tekster på hjemmesiden.” Allan Malver, kommunikations- og formidlingskonsulent, Randers Bibliotek

Når du skriver til alle, skriver du til ingen. En stærk tekst er målrettet og skræddersyet til netop den målgruppe, du skal skrive til. Når dine læsere oplever, at du taler direkte til dem, lytter de.

På Skriv!-workshoppen lærer du at genkende din målgruppe, så du kan skabe levende og engagerende formidling i øjenhøjde.

Gennem oplæg, øvelser og diskussioner får du nye ideer til, hvordan du let og konkret kan justere dine tekster, så endnu flere får lyst til at læse med.

Det lærer du på workshoppen

Efter kurset vil du se på dine tekster med nye øjne. Du tager hjem med nye redskaber i tasken, så dine tekster fremover vil stå skarpere og være mere målrettet, og du får redskaber til, hvordan du kan arbejde med din tekst som et håndværk.

Det får du med fra skriveworkshoppen:

  • Sådan skaber du en vedkommende tekst.
  • 5 ting, du skal holde dig fra.
  • Overskrifter og indledninger, som din læser bliver klogere af.
  • 5 tips, der gør din læser glad.
  • Målgrupper – og hvordan du får dem i tale.

Workshoppen veksler mellem korte oplæg, diskussion og øvelser.

Er workshoppen noget for dig?

Workshoppen henvender sig til alle, der arbejder med skriftlig kommunikation i deres arbejde. Særligt dig, hvor skriftlig kommunikation fylder mere og mere, men uden du nødvendigvis er uddannet i at skrive tekster, der virker . Det kan være tekst til hjemmesider, nyhedsbreve, blogs og sociale medier såvel som pressemeddelelser, flyers og mails.

Du skal have lyst til at arbejde med din skriftlige formidling og til at udfordre den måde, du normalt kommunikerer på.

Læs min artikel i Perspektiv om at skrive i øjenhøjde

Kontakt mig for at høre mere

Jeg kan skræddersy workshoppen, så den passer præcis til jeres behov. Du kan skrive til suzettefrovin@mail.dk eller ringe på 6166 8187 for at høre mere.